Vážení rodiče,

v současné chvíli již všichni víme o plánovaném uzavření škol o zítřka 14.10.2020. Oficiální informaci z Ministerstva školství či Ministerstva zdravotnictví jsme zatím nedostali, i tak se chystáme na přechod na distanční výuku. Pokud Vaše děti nejsou přítomny ve škole máte možnost si dnes mezi 13 a 17 hodinou vyzvednout veškeré učebnice a pracovní sešity, aby děti mohly pokračovat ve své práci. Předávat Vám bude paní uč. Vlčková.
Dnes přítomné děti si své materiály odnesou po skončení vyučování.


Pokud budete potřebovat vyplněnou Žádost o ošetřovné (OČR), prosím, informujte nás e-mailem na babinska@zsuhonice.cz


V nejkratším termínu Vás budeme informovat, jaký bude pro Vaše děti rozvrh on-line vyučování. Musíme brát v úvahu, že ve vašich domácnostech není neomezené množství notebooků a tabletů, zvláště, pokud mají sourozence, kteří se také budou účastnit on-line výuky. 
Pokud budete potřebovat zapůjčit ICT zařízení, prosím, pošlete nám e-mail na radotinska@zsuhonice.cz a připravíme smlouvu o zápůjčce a zařízení k předání.

Z tohoto důvodu budou on-line hodiny spuštěny nejdříve ve čtvrtek 15.10. nejpozději však v pondělí 19.10. Rozvrhy budou připraveny tak, že žáci budou mít vždy půl hodiny výuku on-line a pak půl hodiny samostatnou práci. Následovat bude další půlhodina on-line a opět samostatná práce. Kolik hodin denně budou žáci mít, uvidíte na připraveném rozvrhu. Veškeré on-line aktivity budou probíhat v prostředí GOOGLE UČEBNY. Z tohoto důvodu byly dětem zřízeny školní e-maily ve tvaru:  jmeno.prijmeni@zsuhonice.cz  , které již děti mají. Pokud se Vám stane, že nebudete vědět heslo, obraťte se na reditelka@zsuhonice.cz .

Přeji Vám hodně sil do dalších dní a věřím, že po podzimních prázdninách se budeme moci do školy vrátit.