V letošním roce se omlouvám za strohé a krátké příspěvky ze školy v přírodě, ale v hotelu nebyl žádný signál k wifi, takže jsem vše psala přes mobil. Snad Vás i tyto zprávy přesto potěšily a více jste se dozvěděli od svých dětí. Krásné léto přeji všem! 🙂

 

Pondělí: Bohužel tady nemáme připojení na wifi, abych mohla napsat delší povídání, ale snad prominete a postačí Vám pro dnešní den zpráva:

Všechny děti jsou v pořádku, bez zranění, úrazů apod. Stále s úsměvem na tváři! 🙂 Posíláme pozdrav a dobrou noc.

Úterý: Dnešní čínský den jsme měli s aprílovým počasím, ale moc jsme si to užili! Hráli jsme spoustu her, učili se čínštinu, vyšli si na výlet okolo Čínského moře a snad zvládneme i noční bojovku ;-). Děti jsou v pořádku, bez úrazů a stále s úsměvem. Dobrou noc.

Středa: Ranní pozdrav slunci se dnes opravdu vyplatil, neboť bylo po celý den nádherné počasí. Dopoledne půlka číňanů odjela parníkem na zámek Orlík, kde byla moc krásná prohlídka. Druhá půlka uzlovala, běhala po lese s buzolou a učila se čínskou šifru. Po obědě jsme si aktivity a výlet prohodili. Večer si své znalosti ověřili při orientačním běhu.

Děti jsou v pořádku, máme pár modřinek, odřeninek, ale nic vážného. Stále s úsměvem. 🙂

Čtvrtek: Bojový úkol u dvou nerudných číňanú děti snadno překonaly, a tak si mohly pomalovat misky na rýži a připravit lodě na plavbu po Čínském moři do zátoky, kde se usídlily v nových staveních. Po obědě jsme absolvovali čínské olympijské hry a oslavy nového čínského roku.

Děti jsou v pořádku a bez větších úrazů. 🙂

Pátek: Záchrana pandy, to byl ten nejdůležitější úkol dnešního dopoledne, což se všem skupinkám nakonec zadařilo. Po cestě museli splnit mnoho čínských úkolů, abychom zjistili, že se o mláďata pandy dobře postarají. Balíme, uklízíme a nasedáme do autobusu směr Příbram do Hornického muzea, kde máme krásnou prohlídku strojovny a super výlet důlním vláčkem. A teď už hurá za maminkami a tatínky do Úhonic.

 

Fotografie jsou zpřeházené, neboť se fotilo na více přístrojů:

[hcm]gallery,upload/foto/2015-06-24-svp,90[/hcm]