Celý týden už je za námi a za sebe musím říci, že utekl jako voda. Byl super a moc jsem si ho užila.

Co jsme všechno tvořili, dělali, hráli a kde jsme byli?

V pondělí jsme se vydali do lesa odlévat sádrové stopy, tedy spíše své ruce. Hráli jsme Veverku Kryserku, Zlatokopa, přehazovanou, vybíjenou, aktivity, cukr-káva-limonáda… a spoustu dalších her.

V úterý jsme celé dopoledne tvořili – zdobili jsme si desky a přáníčka. Po obědě jsme si šli pro stopy a hráli hry na hřišti.

Ve středu byl opravdu nabitý program. Nejprve jsme šli do Ptic, kde na nás čekala Šavle, aby všechny povozila. Odpoledne jsme si vyráběli korálkové náhrdelníky a náramky a voňavé pytlíčky s levandulí, třeba do skříně.

Ve čtvrtek jsme byli na celodenním výletě na Kladně v lanovém centru, kde jsme si to také moc užili.

Poslední den jsme si glazovali hrnečky na památku z tábora. Potom děti musely nasbírat spoustu peněz, aby si mohly vydražit potraviny na pizzu k obědu, kterou si samy udělaly. Po obědě je čekalo putování a hledání pokladu.

Za celý týden jsme hráli nespočet her, vyrobili spoustu věcí a zažili opravdu hodně srandy.

Děkuji všem dětem za jejich dobrou náladu a úsměvy, rodičům za podporu. Paním kuchařkám za jejich svačinky, buchty, pomazánky… a skvělé obědy. Paní Markétce Blažkové za pomoc při tvoření, paní Katce Babinské za dopoledne u koní a všem, kteří se do tohoto týdne zapojili a umožnili nám prožít tento tábor.